[ Wedstrijden

 

Dit seizoen is er weer volop gelegenheid om deel te nemen aan wedstrijden.

Vanentoernooien
Deze worden georganiseerd door de judoverenigingen van Duiven, Didam, Wehl, Bergh en Groessen, en vinden 4 keer per jaar plaats in Wehl. Ze zijn uitsluitend bedoeld voor de beginnende judokas (leeftijd tot 15 jaar en tot groene band).

Informatie over de poule indeling bij het vanentoernooi is 14 dagen voor aanvang te vinden bij de agenda. Zorg dat u tijdig aanwezig bent.

Doesburg en Groessen
De wedstrijden georganiseerd door Doesburg en Groessen zijn 3 keer per jaar en staan open voor alle leeftijden en elk niveau. Het zijn toernooien met een laagdrempelig karakter en zeer geschikt om tijdens of na de Vanen periode aan mee te doen.

Overige
Buiten deze vaste toernooien doen we ook mee aan incidentele toernooien (bijv. Henk Otten toernooi en van Judovereniging Wehl). Deze hebben vaak een gevorderd niveau. Om hier aan deel te nemen zou je eerst ervaring moeten opdoen bij de Vanen toernooien of de andere wedstrijden.
Tevens is het voor de gevorderde wedstrijdjudokas, die ook aan andere wedstrijden deelnemen mogelijk om extra wedstrijdtrainingen te volgen. Dezelfde clubs als van de Vanentoernooien, organiseren samen wedstrijdtraining op zondagmorgen. Vanuit deze trainingen word er deelgenomen aan toernooien voor gevorderden waarbij de judokas optimaal begeleid worden.
Meer informatie kan je hierover krijgen bij de trainers.

 

 

 

 
Copyright © Judo Groessen | Design: Design L@y-out