Judo Groessen

Judo - Jiu Jitsu

 

Nieuws

De nieuwsberichten van Judo Groessen

Nieuwsbrief 2020-2021

Met o.a.:
- alle belangrijke datums
- de Grote Club Actie
- Judopakken te koop

klik hier om de nieuwsbrief te lezen

Corona virus!: verdere versoepeling
25 JUNI 2020:

Beste sporters,

In de persconferentie van 25 Juni heeft de minister bekend gemaakt dat contactsporten weer mogen vanaf 1 Juli.
We kunnen de normale trainingen dus weer hervatten, zowel jeugd als volwassenen.
De volwassenen moeten echter zowel voor als na de training onmiddellijk de 1,5 meter regel weer in acht nemen. Dus ook in de kleedkamers.

 

Corona virus!: we mogen weer
11 MEI 2020:

Beste sporters,

We gaan weer beginnen met onze lessen. We hopen dat je er weer zin in hebt. Je zult natuurlijk ook zelf nagedacht hebben, hoe je verantwoord je les gaat volgen. Het protocol ‘Verantwoord sporten’ van NOC*NSF heeft een update. Lees het goed door. Daarin staan richtlijnen hoe een verantwoorde sportles moet verlopen (https://www.nocnsf.nl/sportprotocol

- De lessen vinden op woensdag en donderdag buiten plaats op 2 locaties:
    1. op het terrein van Johan Sanders (Leuvensestraat 35, 6923BN Groessen
    2. achter het dorpshuis (St Isidorusplein 4, 6923BD Groessen)
uiteraard alleen bij droog weer

- De jeugd t/m 12 jaar mag contact met elkaar maken, maar niet met de leraar.

- Vanaf 13 jaar moet je steeds 1,5 meter van elkaar trainen. Contact is niet toegestaan.

- Ga voordat je naar trainen komt eerst naar het toilet en was je handen minimaal 20 seconden met zeep.

- Kleed je thuis om, kleedruimten mogen niet gebruikt worden.

Maatregelen m.b.t. Corona virus

23 MAART 2020:
Er zijn door de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen ter bestrijding van de verspreiding van het Coronavirus. Het kabinet heeft voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep wordt door NOC*NSF ondersteund door de Nederlandse sport op te roepen om alle clubbijeenkomsten zoals: trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen af te gelasten. Deze landelijke maatregelen zijn vooralsnog van kracht tot en met 1 juni 2020.
JudoGroessen volgt het beleid van de overheid en heeft daarom besloten al onze sportlessen en –trainingen per direct te laten vervallen tot en met 1 juni 2020. We betreuren het dat JudoGroessen haar deuren per direct en t/m 1 juni moet sluiten.  Wij houden jullie via onze website op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De oproep van NOC*NSF aan de Nederlandse sport is terug te lezen via de link: https://nocnsf.nl/nieuws/2020/03/nocstarnsf-adviseert-om-alle-sportbijeenkomsten-in-maart-af-te-gelasten. Wij hopen dat jullie begrip hebben voor de door ons genomen maatregelen.

Ondersteuning van de RABO Bank

Dankzij de stemmen van vele JudoGroessen-sympatisanten heeft de RABO bank ons een mooie bijdrage verstrekt. Het bestuur is hier heel erg blij mee.

Vanentoernooien

EIn het seizoen 2019-2020 zijn er weer 5 Vanentoernooien speciaal voor judoka's die geen of nauwelijks ervaring hebben met wedstrijden. Maximaal oranje band in sept. 2018.
Inschrijven uiterlijk 26-9-2019 bij meester Ben, kosten €22,50 voor 5 wedstrijden.

Vriendjesdagen

Er worden weer een vriendjes lessen georganiseerd bij jou in de groep! Dit betekent dat je de komende 2 weken iemand (gratis) mag meenemen naar de judoles. Je vriendje of vriendinnetje kan dan kennismaken met jouw sport en dat is natuurlijk altijd leuker samen.

Je kunt je vriendje of vriendinnetje uitnodigen maar het mag natuurlijk ook je broertje of zusje, klasgenootje, buurjongetje of buurmeisje of zo zijn.
Wil je misschien wel twee vriendjes meenemen? Iedereen is welkom dus het maakt niet uit hoeveel kinderen je meeneemt.

Kom lekker samen judoën op 28 augustus en/of op 4 september a.s.

Wij hebben er zij in. Tot dan!

Nieuwsbrief 2019-2020

Vanwege privacy wordt de ledenlijst niet gepubliceerd, je kunt deze in je eigen nieuwsbrief vinden of bij het secretariaat opvragen.

klik hier om de nieuwsbrief te lezen

Grote Clubactie

Elk jaar doen de kinderen enorm hun best om zoveel mogelijk loten te verkopen voor de "Grote Club Actie". Er zijn afgelopen jaar maar liefst 634 loten verkocht en we willen de kinderen daarom bedanken voor hun geweldige inzet. Waar de opbrengst voor gebruikt gaat worden is nog niet bekend.

Spiegelwand in de Dojo

De dojo is dankzij de nieuwe spiegelwand en de muurschilderingen van kunstenaar Ferdinand Schönberger een pronkstuk van de vereniging.