Judo Groessen

Judo - Jiu Jitsu

 

Nieuws

De nieuwsberichten van Judo Groessen

Ondersteuning van de RABO Bank

Dankzij de stemmen van vele JudoGroessen-sympatisanten heeft de RABO bank ons een mooie bijdrage verstrekt. Het bestuur is hier heel erg blij mee.

Vanentoernooien

EIn het seizoen 2019-2020 zijn er weer 5 Vanentoernooien speciaal voor judoka's die geen of nauwelijks ervaring hebben met wedstrijden. Maximaal oranje band in sept. 2018.
Inschrijven uiterlijk 26-9-2019 bij meester Ben, kosten €22,50 voor 5 wedstrijden.

Vriendjesdagen

Er worden weer een vriendjes lessen georganiseerd bij jou in de groep! Dit betekent dat je de komende 2 weken iemand (gratis) mag meenemen naar de judoles. Je vriendje of vriendinnetje kan dan kennismaken met jouw sport en dat is natuurlijk altijd leuker samen.

Je kunt je vriendje of vriendinnetje uitnodigen maar het mag natuurlijk ook je broertje of zusje, klasgenootje, buurjongetje of buurmeisje of zo zijn.
Wil je misschien wel twee vriendjes meenemen? Iedereen is welkom dus het maakt niet uit hoeveel kinderen je meeneemt.

Kom lekker samen judoën op 28 augustus en/of op 4 september a.s.

Wij hebben er zij in. Tot dan!

Nieuwsbrief 2019-2020

Vanwege privacy wordt de ledenlijst niet gepubliceerd, je kunt deze in je eigen nieuwsbrief vinden of bij het secretariaat opvragen.

klik hier om de nieuwsbrief te lezen

Grote Clubactie

Elk jaar doen de kinderen enorm hun best om zoveel mogelijk loten te verkopen voor de "Grote Club Actie". Er zijn afgelopen jaar maar liefst 634 loten verkocht en we willen de kinderen daarom bedanken voor hun geweldige inzet. Waar de opbrengst voor gebruikt gaat worden is nog niet bekend.

Spiegelwand in de Dojo

De dojo is dankzij de nieuwe spiegelwand en de muurschilderingen van kunstenaar Ferdinand Schönberger een pronkstuk van de vereniging.